Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Ακτιβιστές στην Αν. Ουκρανία, μπλόκαραν στρατιωτική πομπή κοντά στα σύνορα με την Ρωσία (βίντεο)

Ακτιβιστές στην ανατολική Ουκρανία στο Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ μπλοκάρησαν πομπή στρατιωτικού εξοπλισμού από Κίεβο προς τα σύνορα με τη Ρωσία. Αργά την Πέμπτη ακτιβιστές από πολιτοφυλακή ανθρώπων της Donbass έφραξαν το δρόμο της πομπής με περίπου 20 φορτηγά..
που μετέφεραν βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό κοντά στο Ντόνετσκ με κατεύθυνση προς τα σύνορα της Ρωσίας, δήλωσε ένας τοπικός ακτιβιστής και πρώην αξιωματούχος του ουκρανικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών στο Rusiia Today. Οι ακτιβιστές έκαναν διαπραγματεύση με τα στρατεύματα που διήρκεσε περίπου μια ή δυο ώρες. Οι ακτιβιστές και τα στρατεύματα, που κάλεσαν τους ανωτέρους τους για καθοδήγηση, ήρθαν σε συμβιβασμό, και τα στρατεύματα του Κιέβου αποφάσισαν να γυρίσεουν πίσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.