Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Έγγραφες δεσμεύσεις....

Ο Βασίλης Περαντζάκης, είναι από τους παλιότερους και καλύτερους bloggers. Η άποψή του, όπως καταγράφεται στο ιστολόγιό του "Η άποψη του vasper", είναι πάντα κοφτή και δυνατή. Δείτε τι γράφει σήμερα:

Ο Σόϊμπλε λέει περιμένει έγγραφες δεσμεύσεις από τους αρχηγούς των κομμάτων ότι η πολιτική του μνημονίου θα εφαρμοστεί και μετά τις εκλογές... 
Ή ο Σόϊμπλε είναι μαλάκας και νομίζει ότι θα είναι οι ίδιοι στην εξουσία μετά τις εκλογές ή κάτι ξέρει. 
Λέτε να ετοιμάζουν κάνα πραξικόπημα ή καμία νοθεία; Όλα είναι πιθανά με τους μαλάκες που μπλέξαμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.