ΤΡΑΙΝΟΣΕ...μια εταιρεία με λαμπρό μέλλον!

Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 38% στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη με παράλληλη αύξηση 25% των εσόδων της παρουσίασε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το τελευταίο τρίμηνο. Αξίζει να σημειωθεί πως το 35% των μετακινήσεων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη υλοποιείται πλέον με το σιδηρόδρομο, ενώ ακολουθεί... η μετακίνηση με αεροπλάνα που φτάνει το 25%, οδικώς το 20% και με τα ΚΤΕΛ το υπόλοιπο 20%. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσα στους επόμενους δύο μήνες αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση των εισιτηρίων της σε ποσοστό
περίπου 25%, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν στην αύξηση θα συμμετέχει και το δίκτυο του Προαστιακού.
Η διοίκηση της εταιρείας  πάντως, για να αντισταθμίσει οποιαδήποτε  αύξηση και να παραμείνει ανταγωνιστική  έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά  ενεργειών, όπως το οικονομικό εισιτήριο  για Αθήνα  Θεσσαλονίκη που ξεκινάει από 9 ευρώ (πολιτική ανταμοιβής έγκαιρων κρατήσεων) και κλιμακώνεται μέχρι  τα 36 ευρώ. Επιπλέον, μέσα στο επόμενο  δίμηνο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένεται να υιοθετήσει μια σειρά νέων υπηρεσιών αλλά και εκπτώσεων προς τους επιβάτες του όπως:
Εκπτωτικά εισιτήρια  μέχρι 10 ευρώ για τους ανέργους που  θα επιδεικνύουν την κάρτα του  ΟΑΕΔ αλλά και για νέους κάτω των 26 ετών σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.
Την υπηρεσία τρένο - ταξί που θα προσφέρει στους  επιβάτες μεταφορά από το σπίτι τους στο σταθμό με ταξί με μικρότερο  κόστος καθώς θα συνδυάζει τη μεταφορά πάνω από έναν επιβάτη με την ίδια διαδρομή.
Παροχή Internet σε όλα  τα τρένα της διαδρομής Αθήνα - Θεσσαλονίκη αλλά και στους σταθμούς Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και  Λιανοκλαδίου.

Σχόλια