Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Οι ηγέτες της G8 θέλουν η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε στο Σικάγο ότι όλοι οι ηγέτες οι οποίοι συμμετείχαν στη σύνοδο της Ομάδας των Οκτώ (G8) στο Καμπ Ντέιβιντ του Μέριλαντ εξέφρασαν την επιθυμία η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη, κάτι το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό.
Ο κ. Ομπάμα κάλεσε ακόμη τις ευρωπαϊκές χώρες "να συντονίσουν αποτελεσματικότερα" τις ενέργειές τους για να αντιμετωπίσουν την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, αναγνωρίζοντας ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα "έχει συνέπειες στις ΗΠΑ".

Παράλληλα, χαρακτήρισε κρίσιμο το να ανακεφαλαιοποιηθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και να υπάρξουν επαρκή τείχη προστασίας για να αποκρουστεί ο κίνδυνος μετάδοσης της χρηματοοικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.