O έλεγχος της ψήφου....

Σας «γράφει» ο ΑΝΤΙ300 στις 24, Μαίου 2012 ότι, ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρέπει να είναι απαραίτητα κάτοχος Master in Economics κάποιος για να καταλάβει κανείς ότι, μας δουλεύουν και μας έχουν για πολύ φάγωμα οι αλήτες και αδίστακτοι νέοταξήτες και κερδοσκόποι, συνεργάτες των διεφθαρμένων Πολιτικών, των μεγαλοεκδοτών και βρώμικων δημοσιογράφων που πλέον ξέρουμε όλοι μας.
Απλά να διαβάζει κανείς τα όσα μας λένε και τα όσα δήθεν στοιχεία μας παρουσιάζουν εδώ και καιρό, εφαρμόζοντας την μέθοδο του «καρότο και μαστίγιο» σε συνεργασία με την παραπληροφόρηση, την διασπορά ειδήσεων φόβου με σκοπό τον έλεγχο του πλήθους όπως έχουν εφαρμοστεί πολλές φορές στο παρελθόν σε πολλούς άλλους Λαούς, κάτι παρόμοιο και η νέα μελέτη της IMF προκειμένου να κατευθύνουν την ΨΗΦΟ του !
A new IMF study finds that the share of national
income received by labor has evolved quite differently across advanced economies since the start of the Great Recession, with the greatest losses observed in the US, Greece, and Spain.
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ: ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ Η ΟΧΙ;
Workers: better or worse off?

In many European economies, workers are not worse off after the Great Recession in terms of their share of national income. The labor share is still higher today than just before the Great Recession in many economies (see chart, bottom panel). Yet, in the United States and in a few European economies (especially Greece and Spain), the labor share remains well below its precrisis level.
Only time will tell the extent to which the latest labor share losses in these countries will add to the general trend decline.

Σχόλια

  1. Θα καταθέσω μια αιρετική άποψη για διαβούλευση.

    Ας υποθέσουμε οτι οι ευρωπαίοι εταίροι μας θέλουν να βγούμε από την ευροζώνη και ως εργαλείο θέλουν να χρησιμοποιήσουν το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών.

    Τι θα έκαναν ?
    α. Θα εκμεταλλεύονταν την λαική δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση του εκλογικού σώματος εναντίον της τρόικας και των ξένων δανειστών.
    β. Θα κοίμιζαν τον ελληνικό λαό με δηλώσεις, οτι η εξοδος της ελλάδας κοστίζει πολύ περισσότερο από την διάσωση και οτι η ευροζώνη δεν επιθυμεί την έξοδο μας από το ευρώ.
    γ. Θα εξαγρίωναν τον ελληνικό λαό με εμπρηστικές δηλώσεις τύπου Σοιμπλε και λοιπών "εταίρων" αλλά και με απειλές αναστολής της εκταμίευσης του δανείου.
    δ. Θα "προωθούσαν" στο εσωτερικά κομματικά σχήματα που χαιδεύουν τα αφτιά των ψηφοφόρων με καταγγελτικά λόγια και δημαγωγικές η/και λαικίστικες εξαγγελίες.
    ε. Θα προπαγάνδιζαν την άποψη οτι το πολιτικό "σύστημα" θέτει ψευτοδιλήμματα και οτι δεν υπάρχει πρόβλημα στάσης πληρωμών και άτακτης χρεωκοπίας.
    στ. Θα προετοίμαζαν το έδαφος εξόδου στην προεκλογική περίοδο, με κατάρευση του χρηματιστηρίου, με απόσυρση των καταθέσεων και με με μείωση της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος.

    Μελετήστε και σκεφθείτε αυτή την άποψη.

    Ο όφις αποσύρετε στη φωλιά του και περιμένει τις απόψεις σας.

    Καλό μεσημέρι σε όλους και μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, η αλήθεια πολλές φορές κρύβεται μέσα στα ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.