Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Θέμα χρόνου η παραίτηση Κουβέλη...έκτακτο συνέδριο

Η δημόσια απαίτηση στελεχών για παραίτηση του Φ. Κουβέλη από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ώστε να διευκολυνθούν οι διεργασίες αλλαγών φέρνουν εξελίξεις οι οποίες φτάνουν για κάποιους ως και στη συστράτευση με την Ελιά
Το έκτακτο συνέδριο στο οποίο βαίνει ολοταχώς η ΔΗΜΑΡ ίσως δεν είναι η αρχή των εξελίξεων, αλλά η κατάληξη.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι εξελίξεις θα πρέπει να είναι άμεσες με πρώτη την παραίτηση του Φ. Κουβέλη ο οποίος θα πρέπει να πάρει την θαρραλέα, όπως τη χαρακτηρίζουν, απόφαση να παραιτηθεί απ' την ηγεσία, ίσως σε μια ύστατη προσπάθεια διατήρησης των συνεκτικών δεσμών μεταξύ των στελεχών.
Άλλοι ωστόσο μιλούν για διαλυτικά φαινόμενα με ευθύνη κορυφαίων στελεχών που λοξοκοιτάζουν εδώ και καιρό προς την Ελιά.
Είναι, όπως λένε, στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και που ουσιαστικά δεν στηρίζουν τη ΔΗΜΑΡ αλλά αναζητούν τον τρόπο επανασύνδεσης με τον παλιό κομματικό τους χώρο, υπό την σκέπη πλέον της Ελιάς με τη δικαιολογία της συστράτευσης σε ένα ενιαίο μέτωπο της κεντροαριστεράς.
Υπάρχουν ορισμένοι που ανεβάζουν στους 8 τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που ετοιμάζουν βαλίτσες για την Ελιά, καταλογίζοντας μάλιστα στον Φ. Κουβέλη και την ηγετική ομάδα του κόμματος όλη την ευθύνη για την κατάρρευση στις εκλογές.
Οι εξελίξεις πάντως αναμένονται ραγδαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.