Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Πετσόκοψαν τις αποδοχές των συνταξιούχων Στρατιωτικών κατά 65% !!

Κύριοι Βουλευτές,
Θα διορθωθεί επιτέλους αυτή η απάτη κλοπή για τις συντάξεις αυτών που πλήρωναν μια ζωή και που τώρα τους ληστεύουν;;
Που ξανακούστηκε να φορολογείτε τις συντάξεις με 65% έως 70%.

Γιατί αυτό σημαίνει η ληστεία που έγινε εσκεμμένα.
Δικά τους λεφτά ήταν,  που μάλιστα τα εκμεταλλευόντουσαν οι διάφοροι Προβόπουλοι για πολλά χρόνια
Πώς είναι δυνατόν ουδείς από οποιοδήποτε κόμμα να μην θέτει το θέμα αυτό της εξόντωσης των συνταξιούχων στρατιωτικών και όσων άλλων πλήρωναν μια ζωή;;
Ντροπή κύριοι.
Υπενθυμίζω κατωτέρω, το πώς κλέβονται οι συντάξεις.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
Υ.Γ
Σιγά σιγά με την «επιμήκυνση» αφαίρεσαν από τους συνταξιούχους το 60,4% της εκατόν των συντάξεων τους. Ήτοι:
Έναντι Ειδ Εισφ. Αλληλ.  περίπου  0,6%,  εισφορά αλληλεγγύης περίπου  14%,   Κράτ.  Ν.4024-Ν.4051 περίπου  15,1%,   Κρατ.  Ν.4093 περίπου 14.1%, από κατάργηση 13ου και 14ου μισθών  16.7%.  Σύνολο  60,4%.
Και το 40% που  απομένει το φορολογούν άγρια.
Έτσι και με τη φορολογία, ιδίως αν έχουν και κάποια πρόσθετη επικουρική ή άλλη σύνταξη για την οποίαν μια ζωή επίσης  κατέβαλλαν εισφορές, τότε το απομένων 40% των συντάξεων φορολογείται μέχρι και 40%.
Και η συνολική κλοπή της σύνταξης φτάνει μέχρι 76%. Και τώρα ο Σαμαράς μετά τις εκλογές προχωρεί και σε άλλη «επιμήκυνση- καταλήστευση των συντάξεων. Παράλληλα με το άθλιο και χωρίς λόγο ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου κάτω από το 10% της αξίας του. Και όλα τα άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.