Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Γ.Α.Π: O "Πούτιν" της Ελλάδας....


Ο Γιώργος έτριξε τα δόντια στους ευρωπαίους

Μετά τον πόλεμο που κήρυξε ο Γιώργος, όπως σας είχαμε ενημερώσει  ΕΔΩ ....
Συνέχισε τις ιστορικές μάχες που ξεκίνησε, έτριξε τα δόντια στους Ευρωπαίους και τους είπε:
"Πάρτε πίσω τα δάνεια, εμείς θα μείνουμε φτωχοί αλλά δεν χάνουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα"
Ξεχνάει βεβαίως τι έχει υπογράψει ο κ. Παπανδρέου...


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: "Πριν από λίγους μήνες, υπήρξε εκ μέρους κάποιων χωρών η πρόταση, η χώρα που έχει τέτοιο πρόβλημα όπως η Ελλάδα, να της αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και εγώ αντέδρασα και είπα, «πάρτε πίσω τα δάνεια. Εμείς θα μείνουμε φτωχοί, αλλά δεν χάνουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα"

2 σχόλια:

  1. Τελικά θα αποφασίσεις ποιος είναι ο ελληνας ΠΟΥΤΙΝ
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/05/blog-post_1832.html
    Αιντε γιατί η βλακεία έχει και όρια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμείς δεν θέλυμε πούτιν αλλά έναν Έλληνα να σηκώσει τη Σημαία. Τελικά, το http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/05/blog-post_1832.html είναι πιό κοντά στην αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.