Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Κυβέρνηση καλοκαιρινές διακοπές για πάντα...

ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο Μ**Σ! ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΥΚΟΛΑ....
Γράφει η Σοφία
Η Μέρκελ λέει ότι βοήθεια nein αν δεν κόψουμε τα πάντα(δεν πάει να κόψει τον σβέρκο της να ησυχάσουμε;). Ως και διακοπές. Σοκ στην «κυβέρνηση». Ειδικά στον ΓΑΠ! Ο άνθρωπος λέει ότι παρά τα αρνητικά σχόλια(σιγά μη χολοσκάσω κιόλας λέει, δεν με βρίζουν 1η φορά) βλέπει ακτίνες φωτός! Ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει ούτε αναπτήρα για να δει φως(γιατί το ηλεκτρικό πάει...) και αυτός βλέπει φώτα να τον λούζουν-δυστυχώς δεν είναι από τα σπίρτα μετά από μπάνιο με πετρέλαιο-! Τα πήρε όχι γιατί του λένε στα ίσα ότι είναι άχρηστος αλλά γιατί δεν αντέχουν να τον βλέπουν με ένα σακίδιο ολοχρονίς. Τόσα ταξίδια που έκανε ο ΓΑΠ ούτε στον ύπνο της η Άντζι. Για τον ΓΑΠ ήταν τα νεύρα. Ξέρει ότι ό,τι και να κόψουμε εμείς μας έχουν κόψει τον απαυτό από πέρσι. Δεν ξεχρεώνουμε έτσι ακόμα και αν…
συναινέσουμε στην πώληση της Ακρόπολης που λύσαξε να την πάρει. Τόσοι προορισμοί και δεν είπε ο άχρηστος να την πάρει μια φορά μαζί του. Αυτά που βλέπετε για νεύρα επειδή δε βγαίνει τίποτα όσο και να κόψουμε φέτες τον Έλληνα είναι για τα μάτια. Οι άνθρωποι(;) στην μοιρασιά τα χαλάνε! Οι Γερμανοί ζητούν όλα τα «καλά», νησιά και αρχαία. Τίποτα για τους άλλους, εκτός από κανά μπιτόνι πετρέλαιο Αιγαίου για τις κρύες νύχτες του βορειοευρωπαϊκού χειμώνα. Η συναίνεση για τον βιασμό του αιώνα δόθηκε από το 1974! Επισημοποίηθηκε το 2010 η… επιμήκυνση του μαρτυρίου με το μνημόνιο και αφού δεν ικανοποιήθηκαν ακόμα οι σάτυροι έρχεται το 2ο μνημόνιο να ευχαριστηθούν. Με αυτές τις συνθήκες πώς να πας διακοπές;! Δεν έχεις να πας βόλτα ή κάποιοι ούτε για ένα γάλα… Μόνο ο ΓΑΠ είναι στην απόλυτη νιρβάνα και ας διαλύεται το σύμπαν αυτός τις αποδράσεις και τις διακοπές δεν τις αναβάλλει ούτε με σφαίρες. Αυτές τις βλέπουμε πλέον καθημερινά και δεν ξέρουμε πού θα πάει αυτή η βαλίτσα Γιώργο; Ως πότε θα κάνεις τον χαζό τουρίστα; Ο «ελληνικός μύθος» της ισχυρής Ελλάδας απωθεί τους Ευρωπαίους όπως το λιβάνι τον διάολο. Πάρε τις μ**ς και τα παραμύθια σου και αει στο διάολο! Θέλουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ όχι επισκέπτες με μυαλό στο «σουβλάκι, τζατζίκι, μπουζούκι, ούζο, συρτάκι»!   

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_7441.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.