Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Επιτέλους τι θέλει αυτός ο Παπανδρέου;

Γράφει ο 29-26
Τους τελευταίους 18 μήνες παρακολουθήσαμε τον Παπανδρέου:
1. Να κερδίζει τις εκλογές δημαγωγώντας ασύστολα και προτείνοντας εύκολες λύσεις για όλους.

2. Να θέλει μανιωδώς να εντάξει την χώρα υπό την σκέπη του ΔΝΤ.
3. Να καθυβρίζει χώρα και πολίτες στο εσωτερικό και εξωτερικό ο ίδιος και μέσω υπουργών του.


4. Να υπογράφει τελικά το μνημόνιο που τόσο ήθελε.

Αν κάποιος σκεφτεί ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει πραγματικές τομές σε αυτή την χώρα χωρίς τον φόβο ενός μπαμπούλα επάνω απ' τα κεφάλια μας, τότε ΙΣΩΣ δεχτεί ότι όλα αυτά έγιναν για να γίνουμε επιτέλους ευρωπαϊκή χώρα. Αλλά:


1. Κάνει ότι μπορεί για να διατηρείται το κυβερνητικό μπάχαλο βάζοντας να συνεργαστούν διαμετρικά αντίθετοι άνθρωποι.

2. Λείπει συνεχώς σε ταξίδια.
3. Έχει την χώρα συνεχώς στα κόκκινα.
4. Δεν θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο που τόσο προσπάθησε να υπογράψει.

Επιτέλους τι θέλει ο Παπανδρέου; Μόνο να κυβερνάει; Ή να νομίζει ότι κυβερνάει; Η συνολική του συμπεριφορά αυτό το διάστημα, μάλλον χρίζει ιατρικής παρακολούθησης και μιας γενναίας φαρμακευτικής αγωγής. Εκτός εάν όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα σε ένα κομμάτι χαρτί που φυλάει ευλαβικά σε ένα διπλοκλειδωμένο συρτάρι στο Καστρί.


29-26 για το Himaira


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.