Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Έμπρακτη, εκκωφαντική απάντηση Σαμαρά στους λασπολόγους της διαπλοκής: Ο Καμμένος επίσημος εκπρόσωπος της ΝΔ αύριο, στις εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού!

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες αυτών που ανέλαβαν εργολαβικά την άσκηση πιέσεων για συναίνεση στις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης. Είναι οι ίδιοι που υπό καθεστώς τρόμου έσπευσαν να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου, επειδή ακριβώς συνέτριψαν τα θεμέλια του σαθρού οικοδομήματος της διαπλοκής.
Πράσινοι μπιζναδόροι και οι γραφικοί γαλάζιοι αιχμάλωτοι του παρελθόντος τους, υπέστησαν έναν απίστευτο εξευτελισμό αφού εξετέθησαν, την ίδια στιγμή που ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών σιωπούσαν με νόημα.
Με αυτή του την στάση ο Σαμαράς έδειξε ότι δεν..
εκπροσωπείται από κανέναν “αυτόκλητο” αλλά και ότι το ΌΧΙ στο μνημόνιο ήταν πολιτική στάση ευθύνης. Στάση με την οποία ευθυγραμμίζεται η πλειοψηφία των ψηφοφόρων όπως φάνηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Η συναίνεση λοιπόν θα είναι διακομματική ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.