Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Πρωτοβουλία Κ. Αγοραστού για τη λειτουργία της Σχολής Μελισσοκόμων

-Πρόκειται να θέσει το θέμα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδη όπως ανέφερε στον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Λάρισας Γεράσιμο Κράγια
-Περιφέρεια Θεσσαλίας και Μελισσοκόμοι συνδιοργανώνουν ημερίδα για να την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με το μέλι
-Αυστηροί έλεγχοι κατά της νοθείας στο μέλι από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας
Πρωτοβουλία για τη λειτουργία της Σχολής Μελισσοκόμων στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος είχε σήμερα συνεργασία με τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Λάρισας κ. Γεράσιμο Κράγια.

Ο κ. Κ. Αγοραστός είπε ότι στην επικείμενη συνάντησή του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη πρόκειται να θέσει με έμφαση το θέμα υπενθυμίζοντας στον Υπουργό τη δέσμευση που ανέλαβε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λάρισα.
Ο κ. Κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε για αυστηρούς ελέγχους από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, με στόχο την αντιμετώπιση της νοθείας στο μέλι.
Παράλληλα, έκανε ασμένως δεκτή την πρόταση του κ. Γερ. Κράγια να συνδιοργανώσει η αιρετή Περιφέρεια τον προσεχή Δεκέμβριο ημερίδα για το μέλι για να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό στη Θεσσαλία.
Στη συνάντηση έγινε συζήτηση και για άλλα θέματα που αφορούν τους μελισσοκόμους όπως τα προβλήματα που δημιουργούν στη μελισσοκομία οι ανεξέλεγκτοι ψεκασμοί και η κλοπή μελισσοσμηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.