Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις πυρκαγιές στη Ζάκυνθο, κατέθεσε η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ του νησιού.


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις πυρκαγιές στη Ζάκυνθο, κατέθεσε η Συντονιστική Επιτροπή του νησιού. Παρακάτω παρατίθεται το ακριβές κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς όπως κατατέθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα:

Ζάκυνθος 28/8/2012

Από: Συντονιστική Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ζακύνθου
Προς τον Εισαγγελέα Ζακύνθου
Θέμα: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις πυρκαγιές 
Καταθέτουμε σήμερα ενώπιόν σας μήνυση κατά παντός υπευθύνου για όλες τις πυρκαγιές σε όλη την Ζάκυνθο την καλοκαιρινή περίοδο του 2012.


Πιστεύουμε ότι οι πυρκαγιές στο νησί μας είναι εμπρησμοί κατόπιν σχεδίου, γιατί έγιναν κάτω από συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες που ευνοούν τον εμπρησμό και την εξάπλωση της φωτιάς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την ίδια χρονική περίοδο είχαμε πολλές φωτιές, σε διαφορετικά σημεία. Θέλουμε να διαπιστωθούν οι ποινικές ευθύνες, όσων από δόλο ή από αμέλεια, δια πράξεων ή παραλείψεων, συνέβαλαν στην εκδήλωση και επέκταση των ανωτέρω πυρκαγιών.

Η Συντονιστική των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ζακύνθου αποτελείται από τους:

Νικόλαο Γιακουμέλο

Κων/νο Καψάσκη

Λάζαρο Κυβετό

Γιάννη Ξένο

Κών/νο Μαυρία

Η μήνυση έχει κατατεθεί για πραγματικούς λόγους ανθρώπινης ευαισθησίας και ήταν απόφαση της συντονιστικής Ζακύνθου. Τα στοιχεία για την σκοπιμότητα των εμπρησμών θα κατατεθούν στη συνέχεια.
 

Όσοι καίνε τα δάση ιδιωτικά η δημόσια στερούν το οξυγόνο από την ζωή μας.

Με τιμή
 

Κων/νος Καψάσκης

Σχόλια

  1. Πραγματικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα για την πρωτότυπη όσο και ηρωϊκή πράξη αυτών των σπουδαίων ανθρώπων. Τα νάματα και οι παρακαταθήκες του αρχηγού Πάνου δεν πήγαν χαμένα , εφαρμόζονται στην καθημερική πρακτική. Και πάλι μπράβο τους. Είμαι βέβαιος ότι απο αύριο μετά απο την καταλυτική παρέμβαση των ΑΕ θα παύσουν να ανάβουν νέες φωτιές δεδομένου ότι οι εμπρηστές πανικόβλητοι και γονυπετείς θα ικετεύουν έλεος απο τον Κουϊκ. Μήπως να προτείνω να κάνουν το ίδιο και για τις υπόλοιπες φωτιές ανά την Ελλάδα ; Απορώ δηλαδή πως δεν το σκέφτηκαν ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.