Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κουβέλης προσπάθησε να πείσει τους βουλευτές του ότι τα μέτρα είναι αναγκαία

Επί έξι ώρες συνεδρίαζε η κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ, με τον Φώτη Κουβέλη να προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές του ότι τα μέτρα είναι αναγκαία.

Δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που σηκώθηκαν και του είπαν ότι τα σκληρά μέτρα δεν είναι μονόδρομος.
Τι κυβιστησεις έχουν να γίνουν δεν λέγεται…
Το κείμενο προγραμματικής σύγκλισης των τριών κομμάτων πάει περίοδο και η ΔΗΜΑΡ τραβά το δικό της δρόμο.
Μάλιστα, κάποια προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τη στάση λέγοντας ότι όταν υπεγράφη η συμφωνία δεν γνώριζαν το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.