Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

7 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η τρόικα..

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου αναμένεται να επανέλθουν στην Ελλάδα οι επικεφαλής της τρόικας, ενώ θα έχει προηγηθεί, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, η άφιξη εξειδικευμένων τεχνικών κλιμακίων.
Αυτό ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, μετά τη συνάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου, Γιώργου Μέργου, με τον μόνιμο εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα, κατά την οποία τέθηκε επί τάπητος ο προγραμματισμός των επαφών της τρόικας.


Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, οι επικεφαλής της τρόικας αναμένεται να συναντηθούν αρχικά με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών και στη συνέχεια με τους εμπλεκόμενους υπουργούς στο πακέτο των μέτρων 11,7 δισ. ευρώ, όπως τον υπουργό Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.