Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

“Ανυπόστατα” τα δημοσιεύματα για επιβολή τέλους ακινησιας στα ΙΧ λέει το Υπουργείο Οικονομικών

Με μια λιτή ανακοίνωσή μόλις 27 λέξεων, το Υπουργείο Οικονομικών απαντά στα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησιας στα ΙΧ που έχουν καταθέσει πινακίδες.
Μάλιστα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα αυτά ως “εντελώς ανυπόστατα”.

Για να υπάρχει καπνός, κάπου θα υπάρχει και φωτιά όμως, λέει ο σοφός λαός…

Η επίσημη ανακοίνωση:
Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι τα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησίας στα ΙΧ οχήματα που έχουν καταθέσει πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, είναι εντελώς ανυπόστατα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.