Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Άμεσα (μετά τις δηλώσεις Κουίκ) μεταφέρουν λαθρομετανάστες στο Νοσοκομείο.

30082012-026
Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του Εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Τέρενς Κουίκ όπου με δηλώσεις του καυτηρίασε (εκτός των άλλων) το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες που είχαν βγει τις τελευταίες ημέρες στο νησί και διέμεναν στο κτίριο του Λιμενικού Ταμείου στο λιμάι της Σάμου αλλά και στα κρατητήρια της αστυνομίας δεν είχαν οδηγηθεί τόσες ημέρες στο νοσοκομείο της Σάμου για τις προβλεπόμενες εξετάσεις που έπρεπε να κάνουν.

Την ίδια ημέρα των δηλώσεων στα μέσα ενημέρωσης του κ. Κουίκ, επικοινώνησε μαζί του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας και του γνωστοποίησε πως θα μεριμνήσει για το θέμα αυτό ενώ του δήλωσε πως γνωρίζει τι συμβαίνει στα απέναντι τουρκικά παράλια με την αναμονή χιλιάδων μεταναστών που περιμένουν να περάσουν στην χώρα μας.
Πράγματι από χθες το πρωί ασθενοφόρο μεταφέρει λαθρομετανάστες στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ οι άνθρωποι αυτοί εξακολουθούν να παραμένουν στα 2 κτίρια.
30082012-027

i-samos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.