Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 IOYNIOY ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ


Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Χρήστο Κίττα, θα έχουν την Τρίτη 5 Iουνίου 2012, οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστα Μαρκόπουλος και Παναγιώτης Μελάς, γιατροί και οι δύο, προκειμένου να ενημερωθούν για το τραγικό πρόβλημα των φαρμάκων, ως συνέπεια των Μνημονίων Σαμαρά και Βενιζέλου.
Η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας, στις 14.00


Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, έκανε και την εξής δήλωση:

«Το μνημόνιο μέχρι τώρα σκότωνε τις ελπίδες μας. Τώρα βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων. Ο ένοχος κ. Βενιζέλος, ο άφαντος κ. Λοβέρδος και ο παραπλανητικός κ. Σαμαράς έχουν μεγάλη ευθύνη για την ζητιανιά των ανθρώπων για τα φάρμακά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.