Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Δείτε πως οι Τούρκοι χρηματοδοτούν την προπαγάνδα των Σκοπιανών στις ΗΠΑ....

Στις Η.Π.Α υπάρχει μια ΜΚΟ με την ονομασία "Turkish Coalition of America ,ΤCA" (Τουρκική Συμμαχία της Αμερικής). Η TCA μάλιστα χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των Η.Π.Α .
Ο σκοπός του TCA είναι :
  • Educate the general public about Turkey and Turkish Americans and voice their opinion on critical issues to interested parties.
  • Engage and cultivate a new generation of young Turkish American leaders.
  • Promote and advance the interests of the Turkish American community and Turks.
  • Foster friendship, understanding and cooperation between the United States and Turkey.
  • Protect the character and ensure a realistic portrayal of Turkey and Turkish Americans in the media and the arts.
  • Serve as a think tank of expertise and a clearinghouse of information on Turkey and Americans of Turkish descent.
  • Identify and recognize the achievements of Turkish Americans in academia, arts, business, education, government, public service and science.
Όπως αντιλαμβάνεστε ο σκοπός του TCA, είναι καθαρά συνδεδεμένος με την Τουρκία και Τουρκο Αμερικανούς...
Όμως οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι την πλατφόρμα του TCA και την χρηματοδότηση των ΗΠΑ, έχουν επεκτείνει τις δραστηριότητές τους, πέραν του σκοπού του TCA, όπως προκύπτει από τα έντυπα που υποβάλλουν στην εκεί εφορία και όχι μόνο και προπαγανδίζουν υπέρ των Σκοπίων μέσω πανεπιστημίων, υποτροφιών και άλλων δραστηριοτήτων.
Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν την διασύνδεση του TCA με την “United “Macedonian” Diaspora” (UMD)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.