Ο Κασιδιάρης πέταξε νερό στην Δούρου και έριξε γροθιά στην Λιάνα Κανέλλη (Βίντεο)

Ρινκ η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ...

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν πριν λίγο στον αέρα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα"
Ο εκπρόσωπος της Χυσής Αυγής κ. Κασιδιάρης,  πέταξε νερό στην Δούρου αντάλλαξαν κάποια Γαλλικά ( α ρε νούμερο κλπ.., παλιοκουμούνι θα με πεις φασισταριό κλπ)..
Αμέσως υπήρξε αψιμαχία με την Λιάνα Κανέλλη και αφού σηκώθηκε την έσπρωξε και της έρριξε σφαλιάρα και γρονθιά...
Δείτε το βίντεο
 

Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ 1ον ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ 40ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ 2ον ΓΙΑΤΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑN ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ... KAI OI 300 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ….ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ….????? ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την μπουνιά που την είδες?
    τα χαρτιά που πετάει δεν τα είδες?
    ευτυχώς εγώ έχω μάτια και βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.