Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Απάντηση Π. Καμμένου σε δηλώσεις Ε. Βενιζέλου και Π. Ψωμιάδη


5 σχόλια:

 1. Αν ήθελες να συμβούν αυτά που λές αγαπητέ Πάνο να φρόντιζες να μην διαλυθεί η Βουλή και να επέλθει παραγραφή. Και όπως καλά ξέρει και ένας πρωτοετής της Νομικής : "Έγκλημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την τέλεση της πράξης και να ορίζει τα στοιχεία της" (άρθρο 7, παρ. 1 του Συντάγματος)
  Οπότε άνθραξ οι δηλώσεις ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν ήθελες να συμβούν αυτά που λές αγαπητέ Πάνο να φρόντιζες να μην διαλυθεί η Βουλή και να επέλθει παραγραφή. Και όπως καλά ξέρει και ένας πρωτοετής της Νομικής : "Έγκλημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την τέλεση της πράξης και να ορίζει τα στοιχεία της" (άρθρο 7, παρ. 1 του Συντάγματος)

  ΥΓ Το ξαναστέλνω μιας και τη πρώτη φορά για άγνωστο λόγο δεν δημοσιεύθηκε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπορώ να μάθω γιατί το σχολίο μου κόπηκε δύο φορές ? Ποιούς κανόνες δημοσίευσης σχολίων στο μπλόγκ παραβίασε ? Περιμένω μια απάντηση ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aνέβηκε αγαπητέ
   Δεν είμαστε όπως αντιλαμβάνεσαι πάνω απ τον υπολογιστή.

   Διαγραφή
 4. Sorry, αλλά έβλεπα να ανεβαίνουν διάφορα άρθρα και το σχόλιό μου να μην ανεβαίνει και ανησύχησα ότι κάτι συμβαίνει. Καλό Σαββατόβραδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.