Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Άνθρωποι δίχως σπίτι, άνθρωποι δίχως μέλλον...
Φωτογραφίες της απελπισίας από το κέντρο της Αθήνας

Ο αριθμός των πολιτών που λόγω της ανεργίας αδυνατούν να επιβιώσουν και καταλήγουν να μένουν σε παγκάκια, σε σκαλιά του Μετρό, σε πλατείες και όπου αλλού βρουν, αυξάνεται δραματικά. 
Οι φωτογραφίες των αστέγων που κοιμούνται σε χαρτόκουτα στο δρόμο, που σκεπάζονται με βρώμικα σεντόνια και κουβέρτες και σιτίζονται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων σοκάρουν, γιατί κάθε φορά, οι...
άνθρωποι που χάνουν το σπίτι τους, αυξάνονται. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα περισσότεροι από 20.000 κάτοικοι της πρωτεύουσας στηρίζονται στις κοινωνικές δομές του δήμου για την καθημερινή επιβίωσή τους. Οι ειδικοί μάλιστα που ασχολούνται με το θέμα των αστέγων υποστηρίζουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, ο αριθμός των αναξιοπαθούντων θα αυξηθεί. 
Δείτε τις φωτογραφίες με τους αστέγους της Αθήνας...
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.