Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ …ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ!

Δεν έχει τέλος το αίσχος και ο διασυρμός αυτής της χώρας!

Ο υπόδικος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, αντί να έχει καθαιρεθεί, όπως θα γινόταν με οποιονδήποτε άλλον δημόσιο λειτουργό που θα βρισκόταν αντιμέτωπος με κακουργηματική δίωξη, όχι μόνον παραμένει στην θέση του, αλλά προσλαμβάνει και ανθρώπους της αρεσκείας του!

Είναι τραγικό και προσβλητικό. Και όμως, αυτή η προκήρυξη ειναι πέρα για πέρα αληθινή και αποδεκτή από την κυβερνηση. Τα πάντα είναι πλέον ξεκάθαρα.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη του αίσχους: http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/tender_legaladviser_20112013.pdf

1 σχόλιο:

 1. Ο λαικισμός και η μαύρη προπαγάνδα στο μεγαλείο της.
  Μπραβο ρε Μπάμπη "Γεωργαλά" ..........
  Επί της ουσίας.
  Η πρόσληψη αφορά απάιτηση του ΕΛΣΤΑΤ και φυσικά υπογράφεται από τον πρόεδρο του Οργανισμού. Από ποιό δηλαδή άλλον θα υπογραφόταν ? Από καμμιά καθαρίστρια ?
  Από που προκύπτει το "της αρεσκείας του" ? Αυτό μόνο ο "συγγραφέας" της "καταγγελίας" το ξέρει.
  Οσον αφορά τον πρόεδρο του οργανισμού. Το τεκμήριο της αθωότητας αναγνωρίζεται ή οχι ?
  Και μια απορία, αν αθωωθεί, όλοι εσείς η δημόσιοι κατήγοροι και εισαγγελείς του Διαδικτύου θα βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.