Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

«Πού…πήγαν τα έργα υποδομών;»


Λίστα με τα έργα υποδομών στην Αχαΐα, των οποίων καθυστερεί η πορεία υλοποίησής τους, ζητά ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, από την οποία να προκύπτει το χρονοδιάγραμμα που είχε προβλεφθεί, το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται για την ολοκλήρωσή τους και η αιτία καθυστέρησης.


Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην Ερώτησή του ο Αχαιός Βουλευτής, βασικά έργα υποδομών καρκινοβατούν και κινδυνεύουμε με απένταξη με προφανείς συνέπειες για τη Δυτική Ελλάδα και την Πάτρα.

*Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης και του δελτίου τύπου θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.nikosnikolopoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.