Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Και ο ΛΑ.Ο.Σ. θέλει τον μάνατζερ του...

Την πρώτη φορά δεν του πέρασε. Επειδή όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι επίμονος άνθρωπος, φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ηλία Ψινάκη προκειμένου ο γνωστός μάνατζερ να είναι υποψήφιος με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό
στην...
 Α΄ Αθήνας, όποτε και αν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές.
Η συμφωνία κλείστηκε πριν από περίπου 15 ημέρες. Απομένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των στελεχών του κόμματος, που το 2009 έβαλαν λυτούς και δεμένους προκειμένου να αφήσουν τον Ηλία εκτός ψηφοδελτίων.
Μόνο που αυτήν τη φορά ο Γιώργος έχει λάβει τα μέτρα του και δεν σηκώνει αντιρρήσεις. Είναι αυτό που λέμε αρχηγού παρόντος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.