Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

«Η αναπροσαρμογή των ασφαλιστικών κατηγοριών αδικεί τους ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α»


H Κυβέρνηση πιστή για άλλη μια φορά, στις επιταγές της μνημονιακής πολιτικής, αφού η αναπροσαρμογή των ασφαλιστικών κατηγοριών είχε παραγγελθεί από την Τρόικα «βάλει» τώρα και κατά των ασφαλισμένων του ΟΓΑ με την αύξηση της κατώτατης εισφοράς του ΟΓΑ.
«Στη δεδομένη οικονομική συγκυρία, οποιαδήποτε σκέψη για ασφαλιστική αναπροσαρμογή είναι δυσβάσταχτη, ενώ είναι απαράδεκτη η εξαίρεση...
των αγροτών από τους ιδιωτικούς γιατρούς, αφού έτσι δημιουργείται καθεστώς ανισότητας στην παροχή περίθαλψης των ασφαλισμένων, οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα σε ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη» δήλωσε ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔΝ Νίκος. Νικολόπουλος.

  • Το πλήρες κείμενο της ερώτησης και του δελτίου τύπου θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.nikosnikolopoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.