Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

Καμαρώστε ποιοι θέλουν συνομιλίες και συνεργασία...

Ο ψευτοπρόεδρος Ερόγλου σε χθεσινή τελετή στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, σύμφωνα με το TRT Greek ανέφερε:
Ότι οι Τουρκοκύπριοι με την αυτοθυσία και την αντίσταση που έδειξαν στην περιοχή  Κόκκινα το 1974, κέρδισαν τα δικαιώματα που έχουν σήμερα.
Ο Ερόγλου αφού κάλεσε τους Ρωμιούς να μην ονειρεύονται επιστροφή στην περίοδο πριν το 1974...
εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε χαρακτηριστικά «Ο Τουρκοκυπριακός λαός δεν πρόκειται να παραμείνει θύμα του άλυτου για πάντα και θα βρει οπωσδήποτε τον τρόπο για να κατακτήσει τη θέση που δικαιούται στη διεθνή σκηνή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.