Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Συναγερμός για βόμβα στο Κολοσσαίο

Ένα ανώνυμο προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο αμφιθέατρο το Κολοσσαίου κινητοποίησε την αστυνομία και την πυροσβεστική στην Ρώμη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa. Στο σημείο έσπευσε και ο δήμαρχος της Ρώμης, Τζιάνι Αλεμάνο.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, γύρω στις τρεις το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές εκκένωσαν το μνημείο, οι πόρτες του οποίου κλείνουν στις 16:00.

Πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις περιφρούρησαν το Κολοσσαίο περιμετρικά.
Πραγματοποιήθηκε και έρευνα στον αρχαιολογικό χώρο, όπου εντοπίστηκε πράγματι, στο εσωτερικό του μνημείου "ένα ύποπτο δέμα, καλυμμένο με ελαστική ταινία και ένα καλώδιο να εξέχει". 

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=300007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.