Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

«Τέλος στην αγοραφοβία» ….εμείς τις αγορές δεν τις φοβόμαστε ….»στηνόμαστε» !!!!

….ή πως ο συντροφικός «εκσυγχρονισμός» ….ανακάλυψε τις Αγορές και μας βούλιαξε!
   ΠΡΆΣΙΝΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΌ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΊΚΙ(;) ….ΑΛΛΌΤΡΙΑ ΑΚΟΛΑΣΊΑ(ΠΑΡΌΤΡΥΝΣΗ) ….»ΜΗ ΦΟΒΆΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΈΣ» ….ΑΦΕΘΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΊΛΙΓΓΟ ΤΟΥ ΤΖΌΓΟΥ, ΣΤΑ ΣΎΝΘΕΤΑ, ΣΤΑ ΔΟΜΗΜΈΝΑ ΣΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΆ ΟΜΌΛΟΓΑ ….ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΛΊΡΙΣΑΝ!

 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΈΣ -ΑΓΟΡΈΣ- ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ «ΕΛΚΥΣΤΙΚΈΣ»(SWAPSsssss!) ….ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ «ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ»!
- ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΑΓΑΘΏΝ ….ΑΝΑΚΑΛΎΨΑΜΕ ΤΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΑΕΙΚΊΝΗΤΟ» ….ΘΑ ΖΟΎΜΕ ΣΑΝ ΠΑΣΆΔΕΣ ….ΑΛΛΆ ΜΆΓΚΕΣ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ ….ΌΛΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΊΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΕ ΤΏΡΑ ….ΣΤΑ ΠΑΓΚΆΚΙΑ.
- ΜΑ Ο κ. «ΕΔΏ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΆΦΙ ΤΟΥ -ΠΡΆΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΆΖΙΟ- ΤΩΝ ΑΓΟΡΏΝ, ΤΡΏΝΕ ΧΑΒΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΊΝΟΥΝΕ ΣΑΜΠΆΝΙΕΣ -ΤΏΡΑ- ΣΤΗΝ «ΥΓΕΊΑ» ΌΣΩΝ ΚΟΡΌΙΔΩΝ ΠΊΣΤΕΨΑΝ -ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΉ- ΣΤΙΣ ΠΌΡΝΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΈΣ ….ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΑ!
- ΠΆΝΤΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΈΡΙΞΕ-ΆΠΛΩΣΕ ΚΑΛΟΎ-ΚΑΚΟΎ ΜΙΑ ΟΛΌΣΩΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-ΔΟΥΛΆΚΗ Σ” ΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.  ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ «ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΌ ΚΟΙΝΌ  ….ΊΣΩΣ ΘΕΏΡΗΣΕ ΌΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΎΣΕ -ΈΜΜΕΣΗ-ΠΑΡΌΤΡΥΝΣΗ ….ΓΙΑ ΑΓΟΡΆ ΜΕΤΟΧΏΝ ΣΤΟ ΧΑΑ ή ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΌΣ ….ΉΤΑΝ «ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ» ΥΠΕΡ/ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΑΣΥΝΆΡΤΗΤΑ!
- ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΑΠΌ ΤΈΤΟΙΑ ….ΤΟΥΣ ΈΔΩΣΑΝ ΠΆΛΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟ 2000 ….ΤΏΡΑ -ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ- ΚΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΉΡΑΝ «ΌΨΙΜΑ» ΤΟ 2004 ….ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ «ΜΠΑΓΛΆΡΩΣΑΝ»  -ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΑ- ΑΛΛΆ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΗΡΆ ΚΌΛΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΥ -ΣΤΑ ΔΟΜΗΜΈΝΑ- ΟΙ ΚΟΥΜΠΆΡΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΈΡΑΣΑΝ!


 
 
  ΦΩΤΟ:
"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" 19-03-2000
- Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΆΛΙ ….ΔΕΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΈ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΆ -ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΈΣ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ «ΕΝΗΜΈΡΩΣΉ» ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΚΌΛΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΜΑΦΙΌΖΙΚΕΣ ΜΕΘΌΔΟΥΣ ΞΑΦΡΊΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΑΠΟΤΑΜΊΕΥΣΗΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ» ….ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΎΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΜΏΝ.  ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΕΙ ….ΕΊΧΕ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ -ΤΌΤΕ- ΤΗΣ ΝΔ ….ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΊ «ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ -ΚΎΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ- ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΉΡΙΟ» ….ΛΈΤΕ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΆ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΕΊΧΕ «ΤΖΟΓΆΡΕΙ» ΕΝΑ ΜΈΡΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΤΗΣ ….ΣΤΟ  ΝΑΌ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ….ΚΑΙ ΟΙ «ΚΑΚΈΣ» ΟΙ ΓΛΏΣΣΕΣ ΛΈΝΕ ΝΑΙ!
ΣΗΜ.
Ο κ. Ν. Χριστοδουλάκης είναι οικονομικός σύμβουλος στην ΤΧΣ Τρ. Πειραιώς ….ΔΗΜΟΣΙΟ!

ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΏΡΑ, ΓΙΑΤΊ ΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΌΒΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΎΝΤΑΞΕΙΣ(;) ….ΓΙΑΤΊ -ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΈΣ- ΚΆΝΑΜΕ «ΠΑΙΓΝΊΔΙ» ΚΑΙ «ΑΝΩΜΑΛΊΕΣ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΆΝΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΈΣ ….ΤΙΣ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ….ΚΑΙ -ΔΥΣΤΥΧΏΣ- ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ….ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΙΚΉΣ ΠΤΏΣΕΩΣ ….ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΆΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΆ
 
«ΕΔΏ Κ@@@ΧΑΝΕΊΟ» ….«ΕΔΏ Κ@@@ΧΑΝΕΊΟ» !!!!

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.