Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Γιώργος Ζησιμάτος: «ΠΛΑΣΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

Πες, πες θα μείνουν ευχαριστημένοι και όλοι οι υπόλοιποι έμποροι, γιορτάζοντας την «επιτυχία» της Κυριακής, σε 2 δρόμους και 3 Εμπορικά Κέντρα. 

Η εικόνα της αγοράς την Κυριακή 4 Μαΐου σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή που θέλησαν να προβάλουν κάποια ΜΜΕ. 
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι καταστηματάρχες στις γειτονιές που για μια ακόμα φορά είδαν τις τηλεοπτικές εικόνες
των «ευχαριστημένων» καταναλωτών σε δύο γνωστούς εμπορικούς δρόμους και άλλα τόσα μεγάλα εμπορικά κέντρα κλειστού τύπου. Η αγορά που εδώ και καιρό ξεμένει από πελάτες καθημερινά δεν πρόκειται να τους βρει τις Κυριακές και οι πωλήσεις παραμένουν πεισματικά σε χαμηλά επίπεδα κυρίως λόγω της μειωμένης καταναλωτικής δύναμης των πολιτών. Η πονηρή και επικίνδυνη επιδίωξη του Υπουργείου Ανάπτυξης για γενίκευση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές θα οδηγήσει στον αφανισμό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Γιώργος Ζησιμάτος

Υπ. Ευρωβουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Μέλος ΔΣ ΕΣΕΕ
τ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

Πλάτωνος 12 Πειραιάς 185 35
Τηλ. 210-4128946
Κιν. 6971-955527

Facebook: Γιώργος Ζησιμάτος (Σελίδα), George Zissimatos
Twitter: @zisimatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.