Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Το μνημονιο και ο εφιάλτης θα τελειώσει όταν τελειώσουν οι μνημονιακοί!

Το αντιμνημόνιο -κορυφαίο κοινωνικό και πολιτικό γεγονός- προέκυψε, από την εθνική ταπείνωση και ως λαϊκή καταγγελία της παράδοσης της Ελληνικής άρχουσας τάξης στους Γερμανούς και στην ευρώπη.
Το αντιμνημονιο συνέχισε σε αυτή την πρωταρχική μορφή που γεννήθηκε να είναι κορυφαίο ζήτημα. 
Μέχρι που η σκληρότητα των μέτρων και η απουσία επιφανών αντιμνημονιακών στα πρώην μεγάλα κόμματα,  θα βοηθήσει την αριστερά να αναλάβει την καθοδήγηση  του και να αρθρώσει λόγο, μιλώντας για μια άλλη Ευρώπη, Μιλώντας και  για μια πιο επιλεκτική σχέση με την ευρωπη.
Για τον μέσο Έλληνα το δίπολο μνημονιο αντιμνημονιο συνεχίζει και θα  συνεχίζει για καιρό να αποτελεί το μέσο διαχωρισμού του χρεοκοπημένου παλιού και ενός περιπετειώδους και αδιαμόρφωτου νέου.
Παράλληλα όλοι οι εκβιασμοί που δεχτήκαμε ανατριχιάζουν και στοιχειώνουν για πάντα το μυαλό και τις ζωές μας, κάνοντας δεδομενο πως το μνημονιο θα τελειωσει και δεν θα ξανάρθει πότε όταν τελειώσουν οι μνημονιακοί.
thestival.gr

To είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.