Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Για τα εγκλήματα στην Ουκρανία..

Επικίνδυνη η εξέλιξη στην Ουκρανία, κίνδυνος για τον γηγενή Ελληνισμό Μαριούπολης και ευρύτερα νοτιο-ανατολικών περιοχών, απραξία και ανυπαρξία του ελλαδικού Υπ. Εξ. και των λοιπών…

Ανέκδοτο η ”προεδρεύουσα στην Ε.Ε.” ελλαδική κυβέρνηση, όπως και η καθεστωτική αντιπολίτευση. Αντί να αναλάβει έντονο διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε ΕΕ-Μόσχα-Κίεβο υπηρετεί ψευτο-συμμαχικα συμφέροντα, κάνει τα στραβά μάτια και σιωπά.

Η ελλαδική διακυβέρνηση δεν επεδίωξε καν καταδίκη από την Ε.Ε. των εγκλημάτων της χούντας του Κιέβου σε βάρος αμάχων - μη ουκρανών, ούτε και μετά την πυρπόληση τουλάχιστον 46 (ή μήπως άνω των 100;) εν ζωή ανθρώπων στο κτήριο Επαγγελματικών Ενώσεων στην Οδησσό και το φρικτό αποτελείωμα των όσων δεν κάηκαν εντελώς (αυτά εφάρμοζαν και οι τούρκοι κατά την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού). Εγκατέλειψε τις ελληνικές κοινότητες ολόκληρης της περιοχής στον υπαρκτό κίνδυνο των οπλισμένων με στρατιωτικό οπλισμό σοβινιστών της χούντας του Κιέβου και των ξένων μισθοφόρων.

Φίλες/Φίλοι,

Αν αποφασίσετε να αντιδράσετε, μην γνωστοποιήσετε πολύ έντονα την ανησυχία σας στο (ανύπαρκτο) ελλαδικό κράτος. Ο πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρός του(…!), τα ζεβρά κομματικά μορφώματα, η ανύπαρκτη ελλαδική διανόηση (αυτή στέλνει διαμαρτυρίες μόνο για τα ”δικαιώματα” ισλαμιστών και παράνομων εποίκων), τα αλλοτριωμένα ΜΜΕ - μπορεί να αιφνιδιαστούν και να σας πουν εθνικιστές για να αποσοβήσουν την εγκληματική απραξία τους.
Παμποντιακός Σύλλογος «η Αργώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.