Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε...Βενιζέλος: Αν το 2007 ήταν άλλη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική

«Αν το 2007 ήταν άλλη η ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, τότε η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των χειρισμών του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που κατέληξαν με την ένταξη της Ελλάδας στο Μνημόνιο.


Μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα κερδίσει κανέναν μεγάλο δήμο ή περιφέρεια στις αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας ότι στο τέλος Μαΐου το πρόβλημα από αυτό που θα βγάλουν οι κάλπες θα το έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


http://wp.me/p4sop1-8R6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.