Η Τζόρνταν προτάσσει τα στήθη της για την ασφάλεια των πολιτών...

Η Τζόρνταν στη Scotland Yard
Η Τζόρνταν ονειρεύεται μια θέση στη βρετανική αστυνομία, η οποία αναζητά νέους υποψήφιους για τη στελέχωση των δυνάμεων ασφαλείας και για τη θέση του επικεφαλής της.

Η Κέιτι Πράις, όπως θέλει να την αποκαλούμε τα τελευταία χρόνια, είναι μόνο μία από τις προσωπικότητες που υπέβαλαν αίτηση για τις προκηρυγμένες θέσεις, ωστόσο οι πολίτες μάλλον θα πρέπει να ανησυχούν για το ποιος θα τους φυλάει τελικά!

Η διάσημη πρώην σύζυγος του Πίτερ Αντρέ φαίνεται πως βαρέθηκε να παίρνει μέρος σε ριάλιτι και να «υποδύεται» το μοντέλο και αποφάσισε να βρει μια πιο… σταθερή και ουσιαστική δουλειά.

Την «εσωτερική ανάγκη» της όμως δύσκολα θα κατανοήσουν οι Βρετανοί, καθώς μια γυναίκα που έχει γίνει γνωστή στη χώρα της ως άλλη μια τηλεοπτική persona, με πλήρη άγνοια σε ζητήματα ασφάλειας και διοίκησης των αστυνομικών μονάδων, είναι αμφίβολο ότι θα τους πείσει πως μπορεί να παίξει και αυτό τον ρόλο.
 
Ισα-ίσα, η υποψηφιότητά της ίσως βάλει σε σκέψεις τον λαό σχετικά με το ποιο είναι το νέο σχέδιο γύρω από την ενίσχυση των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με αυτά, θα οριστούν εκλεγμένοι αρχηγοί σε σαράντα μία Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αγγλίας και της Ουαλίας. Οσοι επιλεγούν θα πρέπει να έχουν γνώσεις σχετικά με ζητήματα εγκληματικότητας. Οι νέοι διοικητές αναμένεται να έχουν επιλεγεί και αναλάβει τα καθήκοντά τους περίπου στα τέλη του 2012.

Το ενδιαφέρον των celebrities για τις θέσεις αυτές έχει προβληματίσει κάποιους. Για την αστυνομία οι εκλεγμένοι αστυνομικοί αποτελούν μέρος ενός σχεδίου που θα φέρει τις σημαντικότερες αλλαγές στο σώμα τα τελευταία διακόσια χρόνια.

Τις θέσεις θα αναλάβουν άτομα που θα εμπνέουν εμπιστοσύνη στον κόσμο, υποστηρίζουν οι αρμόδιοι. Μήπως αυτό σκέφτηκαν η 33χρονη Τζόρνταν και ο 64χρονος παρουσιαστής Νικ Ρος και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα για μία από τις θέσεις; Μήπως θεωρούν ότι έχουν ήδη κερδίσει την εκτίμηση μεγάλης μερίδας των Βρετανών; Την απάντηση μπορεί να μην τη μάθουμε ποτέ.
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ
espresso

Σχόλια