ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-"ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ" ΤΩΝ ΕΛΤΑ ...



Τι γνωρίζετε κύριε Βορίδη για την δράση του Παπαχρήστου στα ΕΛΤΑ ο οποίος δεν έχει αφήσει έργο για έργο που να μην το δώσει σε δικούς του;
Όσα απίθανα συμβαίνουν στα ΕΛΤΑ (και δεν τα παίρνει χαμπάρι ο υπουργός ;) συνεχίζει να αποκαλύπτει ο Αργύρης Ντινόπουλος με νέα ερώτησή του για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που κατέθεσε στην Βουλή.
Αυτήν την φορά πρόκειται για το «λουλούδι» των ΕΛΤΑ Ευάγγελο Παπαχρήστο που ενώ είχε εκδιωχθεί το 2006 για απευθείας αναθέσεις και κατατμήσεις έργων, τον επανέφεραν και του εμπιστεύτηκαν την ακίνητη περιουσία των ΕΛΤΑ!!!


Καθόλου απίθανο ,λοιπόν, ότι ο Παπαχρήστος κατάφερε να αυξήσει (αντί για την ακίνητη περιουσία των ΕΛΤΑ) την δική του ακίνητη περιουσία.

Θα στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα ο Βορίδης ;

Διαβάστε την ερώτηση του Αργύρη Ντινόπουλου (την οποία επισυνάπτουμε) για να πληροφορηθείτε την απίθανη δράση του Παπαχρήστου.

Σχόλια

  1. Μεγάλε Ντινόπουλε!!!1
    Γιατί δεν κάνεις και μια ερώτηση για τις απ'ευθείας αναθέσεις και τα 45άρια που γίνονταν στην Θεσσαλονίκη;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.