Έγγραφο-σοκ του Α/ΓΕΕΘΑ,φέρνει τα πάνω κάτω στις Ένοπλες Δυνάμεις

Μετά τη μείωση των εισοδημάτων τους κατά 35% και τη φημολογούμενη περαιτέρω μείωση κατά 20%, με άμεσο έγγραφό του Α/ΓΕΕΘΑ που εκδόθηκε χθες καλούνται τα Γενικά Επιτελεία να απαντήσουν μέχρι τις 16/12 στην πρόταση για υιοθέτηση πλήρους εφαρμογής των δυσμενών διατάξεων του νέου νόμου περί ιεραρχίας (Ν.3883/2010) και στους παλαιούς στρατιωτικούς ,την ανατροπή των ασφαλιστικών - συνταξιοδοτικών διατάξεων για όσους έχουν συμπληρώσει 25ετία μέχρι την 31-12-2012 και την παραμονή στο στράτευμα,
για όλους (παλαιούς και νέους στρατιωτικούς, ακόμη και για αυτούς που ήδη θεμελίωσαν ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό δικαίωμα) μέχρι 40ετούς πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας αντί 35ετίας που ισχύει με το Ν.2439/1996.
Ο ΣΥΣΜΕΔ με παρέμβασή του χαρακτηρίζει εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη τη πρωτοβουλία του Α/ΓΕΕΘΑ,εκτιμώντας ότι θα αποτελέσει ένα ακόμη πλήγμα για το ηθικό του προσωπικού των ΕΔ.



Σχόλια

  1. Στην επικείμενη τροποποίηση του νόμου υπάρχει το πάγιο αίτημα των Μηχανικών για το θέμα της αρχαιότητας ?
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/09/blog-post_2169.html?commentPage=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιδραση από το ΓΕΕΘΑ
    http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=10628
    και απο την ΑΝΕΑΕΔ
    http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=10632

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΜΠΕΓΛΙΤΗ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ;ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διευκρινήσεις επί του θέματος από το ΓΕΕΘΑ
    http://kranosgr.blogspot.com/2011/12/blog-post_6976.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.