Αν με 500-1500 Ευρώ έγινε κατάσκοπος ο Γερμανός, με πόσα θα γίνουν οι λαθρομετανάστες;

Η Ελλάδα της χαζοαριστερής ελαφρότητας την οποία βέβαια ελαφρότητα έχει ασπαστεί και μεγάλο μέρος της κομπλεξικής ετεροπροσδιοριζόμενης δεξιάς, των Παυλόπουλου Πιπιλής κτλ, πρέπει να αναθεωρήσει όλες τις μέχρι τώρα απόψεις τις γύρω από το μεταναστευτικό, την ανάπτυξη σε σχέση με τον Τουρισμό και την ασφάλεια της. 
Αν με 500 -1500 Ευρώ ένας ώριμος συνταξιούχους Γερμανός...
γίνεται κατάσκοπος υπέρ της Τουρκίας, τότε ας αναλογιστούμε πόσους 20άριδες – 25άριδες νέους άνεργους λαθρομετανάστες μπορούν να στρατολογήσουν οι Τούρκοι με μόνο 200 Ευρώ τον μήνα.  
Και αυτό το χωρίς όρια μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης πρέπει να αναθεωρηθεί. Και αυτοί οι περιορισμένου αναπτυξιακού βεληνεκούς τουρκογλίφτες δήμαρχοι και όχι μόνο, οι οποίοι είναι σχεδόν έτοιμοι να κατεβάσουν τα παντελόνια τους στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν Τούρκους επενδυτές και μουσαφειρέους, ας αναλογιστούν ότι εκτός από τα 30 εκατομμύρια γνήσιων Τούρκων, υπάρχουν άλλα πολλά περισσότερα δισεκατομμύρια μη Τούρκων αν τον κόσμο, από τα οποία μπορούν αν είναι άξιοι να πάρουν και τουρισμό και επενδυτές. Στα ανατολικά νησιά του αιγαίου θα έπρεπε να υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην πληθυσμιακή σύνθεση αλλά και στους επισκέπτες. Αυτοί που νομίζουν ότι οι πόλεμοι και οι αλλαγές συνόρων δεν έχουν θέση στην εποχή μας, αν οι ίδιοι δεν είναι δειλοί και κρύβουν την δειλία τους δηλώνοντας φιλειρηνιστές, είναι σίγουρα βλάκες. Πράκτορες δεν μπορούν να είναι, γιατί βλάκες και δειλούς δεν θα εμπιστευόταν οι Τούρκοι. Gian400@hotmail.com 
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια

  1. Το πολίτευμα παρήκμασε και δυστυχώς μαζί του και το Έθνος μας. Αναγνώστε την Δημοκρατική Αριστοκρατία,το νέο πολίτευμα-λύση,μία πλήρης πρόταση,η οποία με την γνωστοποίησή της μπορεί να αλλάξει πολλά. Θα χαιρόμουν πολύ αν η ομάδα του μπλογκ προέβαινε σε μία αναδημοσίευση,βοήθώντας τον αγώνα μου.Να τονίσω ότι στο μπλογκ μου δεν υπάρχουν διαφημίσεις επομένως δεν αποσκοπώ στο παραμικρό οικονιμικό κέρδος. http://pyrra.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6465.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.