Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

Στουρναροσαμαροβενιζέλοι να χαίρεστε τα deals σας (μωρέ εσείς τα χαίρεστε γιατί γλιτώνετε τα δάνεια των κομμάτων σας, που τα πληρώνει ο κοσμάκης...)!!!!

Ο Σάλλας (Τρ. Πειραιώς) πούλησε την ΑΤΕ Ασφαλιστική με 90.1 εκ ....όσα αγόρασε όλη την Αγροτική τράπεζα !!!!
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική ήταν θυγατρική της ΑΤΕ Bank που η Εθνοσωτήριος συγκυβέρνηση μας ξεπούλησε, ως μη βιώσιμη,στην Τράπεζα Πειραιώς.
Αν θυμάστε,το "τίμημα" του ξεπουλήματος ήταν 90 εκ.ευρώ.
Τώρα, η Τράπεζα Πειραιώς
ξεπουλάει την ΑΤΕ Ασφαλιστική στην γερμανική ergo με "τίμημα"...90 εκ.ευρώ!
Δηλαδή, με την πώληση μιας θυγατρικής ο Σάλλας πήρε πίσω τα λεφτά που,υποτίθεται, έδωσε κι ενώ είχε εκμεταλλευτεί επί 1,5 χρόνο το ενεργητικό της (άρα είχε βγάλει κι από εκεί κέρδος)!
Λεπτομέρεια:Το ελληνικό κράτος θα πάρει τα λεφτά για την πώληση της ΑΤΕ Bank σε βάθος 10ετίας, ενώ η Τρ.Πειραιώς πήρε τα λεφτά για την ΑΤΕ Ασφαλιστική...μετρητοίς! Στουρναροπαπαδημοσαμαροβενιζέλοι να...χαίρεστε τα deals σας(μωρέ εσείς τα χαίρεστε γιατί γλιτώνετε τα δάνεια των κομμάτων σας, τα οποία τα πληρώνει ο κοσμάκης...)!!!!


Διαβάζουμε στο newmoney.gr

Τρ. Πειραιώς: 

Στην Ergo (θυγατρική της Munich Re) πωλείται η ΑΤΕ Ασφαλιστική αντί 90,1 εκατ. ευρώ

Τη συμφωνία για την πώληση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ATE Ασφαλιστικής στην ERGO Insurance Group, θυγατρική της Munich Re, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Το συνολικό τίμημα ανέρχεται σε €90,1 εκατ. σε μετρητά, το οποίο υπόκειται στις συνήθεις προσαρμογές για τη μεταβολή της καθαρής θέσης μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η συναλλαγή τελεί υπό την έγκριση των εποπτικών αρχών και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2014. Η ATE Ασφαλιστική αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2012 από την Τράπεζα Πειραιώς ως μέρος της εξαγοράς της «υγιούς» ΑΤΕbank. Η ΑΤΕ Ασφαλιστική κατέχει την 5η θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά στους κλάδους κατά Ζημιών, παρέχοντας παράλληλα και ασφαλιστικά προϊόντα Ζωής και Υγείας στους πελάτες της. Η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων της Εταιρείας διαμορφώθηκε στα €170 εκατ. το 2013, εκ των οποίων €130 εκατ. αντιστοιχούσαν στις ασφάλειες των κλάδων κατά Ζημιών.

[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
Y.Γ
ΕΎΛΟΓΗ ΑΠΟΡΊΑ:
Από το 2012 η η Ergo group της Munich Re ενδιαφερόταν για την ΑΤΕ Ασφαλιστική ..
Αφού τελικά την αγόρασε... γιατί δεν πουλήθηκε απ’ ευθείας από το Ελληνικό Δημόσιο, άλλα έπρεπε να κάνει "βόλτα" από την Πειραιώς για να φθάσει στους Γερμανούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.