Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

O Mηταράκης γκρεμίζει την πολιτική των Σαμαροβενιζέλων και παραδέχεται την αποτυχία φορομπηχτικών μέτρων….

Νότης Mηταράκης Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας…
Δείτε τι λέει μεταξύ άλλων το πουλέν της Ν.Δ για τρόϊκα, το πρόγραμμα λιτότητας και την Ελλάδα…

αναφερόμενος στις εγγυήσεις που τότε είχε συμφωνήσει με την Φιλανδία ο Βενιζέλος..
«Το πρόγραμμα λιτότητας καθοδηγούμενο από φόρους, δεν αποδίδει & οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν ξεπληρώνονται !! «
Όλα αυτά στις 29/8/2011 συνέντευξη στο CNBC…

 

Τώρα που έγιναν κυβέρνηση..όλα αυτά τα ωραία που μας έλεγε προεκλογικά ο γκουρού των χρηματοοικονομικών και του τραπεζικού συστήματος Νότης Μηταράκης πάνε περίπατο…
μαζί με τα Ζάππεια και την αναθεώρηση των μνημονίων…
Θυμήθηκε να μας πει αναφερόμενος και στο θέμα των εγγυήσεων που είχε τότε κάνει δώρο ο Βενιζέλος στους Φιλανδούς.. «Ότι η Ελλάδα δεν είναι εταιρεία ..Είμαστε κράτος..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.