Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

«Διαδίδοντας την αλήθεια»: Ισπανοί εθελοντές εντάχθηκαν στον αγώνα ενάντια στο Κίεβο – A. Ουκρανία (VIDEO)

Δύο ισπανοί εθελοντές  ενσωματώθηκαν στον αγώνα ενάντια της επίθεσης του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία… Λένε ότι κύριος στόχος τους είναι να διαδώσουν την αλήθεια σχετικά με τη σύγκρουση.
Ο Anhel Davilla-Rivas, 29, και ο Rafa Munez, 28, έφτασαν στο Ντόνετσκ πριν από δύο εβδομάδες για να προσφέρουν τη βοήθειά τους προς τους κατοίκους της ανατολικής Ουκρανίας.

«Αυτό που βλέπουμε σε αυτές τις εβδομάδες που είμαστε εδώ είναι μόνο βομβαρδισμοί του λαού και επίθεση σε όλα τα μέτωπα από το Κίεβο. Προσπαθούν να αποκόψουν-διαχωρίσουν τις πόλεις, στέλνουν μισθοφόρους για να σκοτώσουν τους δημοσιογράφους και να αποθαρρύνουνωοποιοδήποτε πρόσωπο που θα μπορούσε να πει την αλήθεια για το τι συμβαίνει εδώ, είπε ο «Davilla-Rivas στο πρακτορείο RT το Σάββατο.

 

Οι δύο Ισπανοί δεν έχουν εμπλακεί στις μάχες ακόμα, τονίζοντας ότι κύριος στόχος τους είναι να αποκαλύψουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην περιοχή.
Ο Davilla-Rivas σημείωσε ότι η Ρωσία δεν έχει καμία παρουσία στην περιοχή και θα μπορούσε να κάνει περισσότερα  στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας.
«Ποτέ δεν έχω δει έναν Ρώσο στρατιώτη … εθελοντές σαν εμάς, αλλά η Ρωσία δεν έχει κάνει πραγματικά τίποτα. Και νομίζω ότι η Ρωσία θα πρέπει να κάνει περισσότερα για αυτούς τους ανθρώπους – όχι με όπλα, αλλά βοηθώντας τους ανθρώπους με  ιατρικοφαρμακευτική περίθαλψη », δήλωσε ο Ισπανός εθελοντής.
Μετάφραση Lepida 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.