Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Πρόκειται..για Γενοκτονία..

Ψυχικά και σωματικά ασθενείς οι άνεργοι στην Ελλάδα.

Ότι η  ανεργία(και γενικά κάθε αγχωτική κατάσταση) γεννά ψυχικές και σωματικές ασθένειες είναι δεδομένο ....η αναφορά όμως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ(Φωτο) γίνεται ....
για να προβληματιστούμε και να αντιληφθούμε το "επίπεδο νοσηρότητας" που βρίσκεται σήμερα η ελληνική κοινωνία, λόγω των ασύλληπτων ποσοστών-μεγεθών της ανεργίας -κυρίως των νέων- που έχουν ξεφύγει ....από κάθε ιστορικό όριο! 
Αναρωτηθείτε λοιπόν ....που έχει οδηγηθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του ενεργού πληθυσμού της χώρας μας ....πρόκειται για "ιδιότυπη γενοκτονία"  για την οποία η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση ....κάνουν τα "στραβά μάτια".
Δεν πρέπει επίσης να παραβλέπουμε ότι  ....και όσοι "τυχεροί" έχουν σήμερα δουλειά, ζουν με το άγχος και την αγωνία ότι μπορεί σε κάθε στιγμή να βρεθούν στην αντίπερα όχθη ....της ανεργίας, της πείνας και της εξαθλίωσης.  Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.