Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Ποτέ στην ιστορία του Ελληνισμού, ούτε στην περίοδο της κατοχής δεν υπήρξε τέτοια κατάντια, ανάξια του υπερήφανου λαού μας.

Ποτέ στην ιστορία του Ελληνισμού, ούτε στην περίοδο της κατοχής δεν υπήρξε τέτοια κατάντια, ανάξια του υπερήφανου λαού μας.Οι ηγέτες δεν αναδεικνύονται από καναλάρχες και νεοταξικά ΜΜΕ.
Ούτε είναι ηγέτες όσοι αναδεικνύονται μέσω του κομματικού σωλήνα (και είναι υπέρ των σκοπιανών, υπέρ των τούρκων στη Θράκη, υπέρ της κατάργησης του Ελληνικού έθνους επειδή είναι «ιμπεριαλιστικό» όργανο-μεγάλη προδοσία και αρρώστια, υπέρ του εκτουρκισμού της Κύπρου μέσω του σχεδίου Ανάν ή της «τουρκικής» της Διζωνικής Δικοινωτικής Ομοσπονδίας, υπέρ «ελεγχόμενης» τρόικας κτλ)

Ούτε όσοι διορίζονται από σκοτεινά κέντρα (των Καννών και άλλα) αφού πρώτα γίνουν «υπερήφανοι» δηλωσίες.
Ούτε όσοι αναδεικνύονται μέσω των θολών νεοταξικών «σωλήνων».
Οι ηγέτες αναδεικνύονται μέσω των αγώνων τους και της προσωπικότητας τους που αντανακλά και στο λαό τους.
Είναι ντροπή σήμερα για τον Ελληνισμό να (μην) κυβερνάται από αποδειχθέντες άθλιους δηλωσίες που δολοφονούν τον Ελληνισμό.
Και από υπουργούς στο ΥΠΕΞ στη θέση ενός Ελευθερίου Βενιζέλου ενός άλλου θρασύτατου συνώνυμου του γνωστού «πατριώτη».
Και στη θέση του (μη) πρωθυπουργού να υπάρχει αντί του Ελευθέριου Βενιζέλου ένας μάγκας δηλωσίας (μη) πρωθυπουργός με υπουργούς στην πλειοψηφία τους δολοφόνους του Ελληνισμού.
Ποτέ στην ιστορία του Ελληνισμού, ούτε στην περίοδο της κατοχής δεν υπήρξε τέτοια κατάντια, ανάξια του υπερήφανου λαού μας.
Που θα οδηγήσει σε ολικό όλεθρο αν δεν ανατραπεί.
Και αντί ανατροπής μας ετοιμάζουν το ποτάμι για να σώσει την Ελλάδα.
Για γέλια αν δεν ήταν τραγικό.    Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.