Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Ούτε στην Μπανανία..η μικρή ΔΕΗ το 30 %..θα έχει ίσα δικαιώματα με το 70% !!!!

Διαβάστε προσεκτικά τι προβλέπεται στο 
«The Second Economic Adjustment Programme for Greece Second Review – May 2013″...
και πιο συγκεκριμένα στο παράρτημα του «GREECE Memorandum of Understanding on Specific Economic Policy Conditionality», στη σελίδα 194..


 2. the plan shall include provisions for the divestment of lignite-fired,gas and hydro electricity generation capacity currently managed by PPC.
It will also include provisions for the new company to access and control lignite resources on an equal basis as PPC….Στα Ελληνικά.. 2. το σχέδιο θα περιλαμβάνει διατάξεις για την πώληση δυνατοτήτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, λιγνιτών, φυσικού αερίου και υδροηλεκτρικών, που διαχειρίζονται σήμερα από την ΔΕΗ.
Θα περιλαμβάνει επίσης διατάξεις για τη νέα εταιρία στην πρόσβαση και τον έλεγχο των κοιτασμάτων λιγνίτη σε ισότιμη βάση, όπως η ΔΕΗ.

Ναι καλά διαβάσατε…
Η τρόϊκα απαιτεί, και φυσικά αυτό θα γίνει μιας και η κυβέρνηση έχει βάλει φαρδυά πλατιά την υπογραφή της, ο ιδιοκτήτης της μικρής ΔΕΗ δηλαδή αυτός που θα αγοράσει το 30% …. να έχει τα ίδια δικαιώματα σε ότι αφορά τις ενεργειακές πηγές..με το κράτος που θα κατέχει το 70%…!!!!

Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην Μπανανία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.