Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Είναι δυνατόν να έγινε αυτό; Κι όμως ο Παπούλιας του είπε ΟΧΙ!Πληροφορίες λένε - καρατσεκαριμένες(;) που θα έλεγε και η Μαλβίνα- πως ο Παπανδρέου ζήτησε από τον πρόεδρο να υπογράψει το μεσοπρόθεσμο σαν...πράξη νομοθετικού περιεχομένου και μετά να μας πήγαινε σε εκλογές, με σκοπό να ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ την επόμενη κυβέρνηση!
Ο πρόεδρος όμως του είπε ΟΧΙ και αναδιπλώθηκε με τα γνωστά που ακούμε στα κανάλια....
Είναι δυνατόν ρε παιδιά να του ζήτησε τέτοιο πράγμα;

http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_7800.html

3 σχόλια:

 1. οι αποδεδειγμένα υπαίτιοι της σημερινης πραγματικότητας..
  αφου συνελαβαν & τιμωρησανε τους εαυτους τους για τις ανομιες τους..
  τωρα ζητουν & την νομιμοποιηση ..των πραξεων τους...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν ο ψεκασμένος σαν κατσαρίδα από τα πολλά χημικά HEIL GAP επέστρεψε στο σπίτι του , άνοιξε απλώς την τηλεόραση και τα είδε όλα , την έκφραση δηλαδή του προέδρου της δημοκρατίας καθώς μετά την λήξη της διαβούλευσης του με τον ΓΑΠα , κοιτούσε εξεπιτούτου προς τις κάμερες, και με την απηυδισμένη του έκφραση που την συνδύαζε με την γλώσσα των ματιών, εξέπεμπε πεντακάθαρα ένα « καλά, μπλέξαμε με μεγάλο μ@λ@κ@ ».
  HEIL GAP (or mind the GAP)
  Υ.Γ. ( συγγνώμη δια την λέξη , εάν το σχόλιο αυτό διαβαστεί και από κάποια κυρία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν ο ψεκασμένος σαν κατσαρίδα από τα πολλά χημικά HEIL GAP επέστρεψε στο σπίτι του , άνοιξε απλώς την τηλεόραση και τα είδε όλα , την έκφραση δηλαδή του προέδρου της δημοκρατίας καθώς μετά την λήξη της διαβούλευσης του με τον ΓΑΠα , κοιτούσε εξεπιτούτου προς τις κάμερες, και με την απηυδισμένη του έκφραση που την συνδύαζε με την γλώσσα των ματιών, εξέπεμπε πεντακάθαρα ένα « καλά, μπλέξαμε με μεγάλο μ@λ@κ@ ».
  HEIL GAP (or mind the GAP)
  Υ.Γ. ( συγγνώμη δια την λέξη , εάν το σχόλιο αυτό διαβαστεί και από κάποια κυρία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.