Είναι δυνατόν να έγινε αυτό; Κι όμως ο Παπούλιας του είπε ΟΧΙ!



Πληροφορίες λένε - καρατσεκαριμένες(;) που θα έλεγε και η Μαλβίνα- πως ο Παπανδρέου ζήτησε από τον πρόεδρο να υπογράψει το μεσοπρόθεσμο σαν...πράξη νομοθετικού περιεχομένου και μετά να μας πήγαινε σε εκλογές, με σκοπό να ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ την επόμενη κυβέρνηση!
Ο πρόεδρος όμως του είπε ΟΧΙ και αναδιπλώθηκε με τα γνωστά που ακούμε στα κανάλια....
Είναι δυνατόν ρε παιδιά να του ζήτησε τέτοιο πράγμα;

http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_7800.html

Σχόλια

  1. οι αποδεδειγμένα υπαίτιοι της σημερινης πραγματικότητας..
    αφου συνελαβαν & τιμωρησανε τους εαυτους τους για τις ανομιες τους..
    τωρα ζητουν & την νομιμοποιηση ..των πραξεων τους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο ψεκασμένος σαν κατσαρίδα από τα πολλά χημικά HEIL GAP επέστρεψε στο σπίτι του , άνοιξε απλώς την τηλεόραση και τα είδε όλα , την έκφραση δηλαδή του προέδρου της δημοκρατίας καθώς μετά την λήξη της διαβούλευσης του με τον ΓΑΠα , κοιτούσε εξεπιτούτου προς τις κάμερες, και με την απηυδισμένη του έκφραση που την συνδύαζε με την γλώσσα των ματιών, εξέπεμπε πεντακάθαρα ένα « καλά, μπλέξαμε με μεγάλο μ@λ@κ@ ».
    HEIL GAP (or mind the GAP)
    Υ.Γ. ( συγγνώμη δια την λέξη , εάν το σχόλιο αυτό διαβαστεί και από κάποια κυρία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο ψεκασμένος σαν κατσαρίδα από τα πολλά χημικά HEIL GAP επέστρεψε στο σπίτι του , άνοιξε απλώς την τηλεόραση και τα είδε όλα , την έκφραση δηλαδή του προέδρου της δημοκρατίας καθώς μετά την λήξη της διαβούλευσης του με τον ΓΑΠα , κοιτούσε εξεπιτούτου προς τις κάμερες, και με την απηυδισμένη του έκφραση που την συνδύαζε με την γλώσσα των ματιών, εξέπεμπε πεντακάθαρα ένα « καλά, μπλέξαμε με μεγάλο μ@λ@κ@ ».
    HEIL GAP (or mind the GAP)
    Υ.Γ. ( συγγνώμη δια την λέξη , εάν το σχόλιο αυτό διαβαστεί και από κάποια κυρία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.