Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ "Malum consilium quod mutari non potest....." [It's a bad plan that can't be changed.]Αυτή θα πρέπει να είναι η προτροπή στη του πολιτικού κόσμου στη νέα κυβέρνηση που ζήτησε από τη Βουλή σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης.ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ "Malum consilium quod mutari non potest....." [It's a bad plan that can't be changed.]
Κι αν κάποιοι θεωρούν πως δεν υπάρχουν περιθώρια. διαπραγμάτευσης ας διαβάσουν το άρθρο του exomatiakaivlepo για το θέμα εδώ και ας δουν και το βίντεο .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.