Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Από την Δευτέρα, 20 Ιουνίου τα ποδηλάτα στις λεωφορειολωρίδες

 Αρχίζει από την προσεχή Δευτέρα, 20 του μηνός, η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου της κυκλοφορίας των ποδηλάτων στις λεωφορειολωρίδες.
    Το μέτρο θα διαρκέσει μέχρι στις 18 Σεπτεμβρίου προκειμένου να εκτιμηθεί το αποτέλεσμα και να ληφθούν αποφάσεις για την καθιέρωσή του ή μη.
    Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα μπορούν να κυκλοφορούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στις λεωφορειολωρίδες, στο δεξιό άκρο, σε μονό στοίχο δίπλα στο κράσπεδο της οδού, χωρίς να προβαίνουν σε ελιγμούς, ώστε να υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος για την κίνηση των διερχόμενων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και των υπολοίπων οχημάτων, για τα οποία επιτρέπεται η κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες.

    Οι δρόμοι που έχουν επιλεγεί για την πιλοτική εφαρμογή του μέτρου είναι:

    - Βασ. Σοφίας, στην κατεύθυνση προς περιφέρεια μεταξύ των οδών Ακαδημίας και Πυρρή και στην κατεύθυνση προς κέντρο μεταξύ των οδών Τσόχα και Ακαδημίας

    - Φειδιππίδου, μεταξύ των οδών Μεσογείων και Κηφισίας

    - Σταδίου, μεταξύ των οδών Σταύρου και Βουκουρεστίου

    - Βασ. Κωνσταντίνου και στις δύο κατευθύνσεις μεταξύ των οδών Β. Όλγας και Βασ. Αλεξάνδρου

    - Πατησίων, στην κατεύθυνση προς περιφέρεια μεταξύ των οδών Στουρνάρη και Μετσόβου και στην κατεύθυνση προς κέντρο μεταξύ των οδών Αλεξάνδρας και Πανεπιστημίου

    - Συγγρού στην κατεύθυνση προς κέντρο μεταξύ των οδών Ζίννη και Διάκου

    - Ακαδημίας, μεταξύ της πλ. Κάνιγγος και της οδού Ιπποκράτους

    - Μαυρομματαίων, μεταξύ των οδών Βασ. Ηρακλείου και Ιουλιανού

    - Ηπείρου, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Πατησίων

    - Ιπποκράτους, μεταξύ των οδών Κατσώνη και Σόλωνος

    - Χαρ. Τρικούπη, μεταξύ των οδών Ναυαρίνου και Ξιφίου

    - Αλεξάνδρας, στην κατεύθυνση προς κέντρο σε όλο το μήκος και στην κατεύθυνση προς περιφέρεια μεταξύ των οδών Πατησίων και Σούτσου

    - Σωκράτους, μεταξύ των οδών Αγ. Κωνσταντίνου και Πειραιώς

    Ερατοσθένους, στην κατεύθυνση προς κέντρο σε όλο το μήκος, και

    - Παπαδιαμαντοπούλου, μεταξύ των οδών Μιχαλακοπούλου και Βασ. Σοφίας.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.