Εκλογές Τώρα…

Η φαρσοκωμωδία τού αντιεξουσιαστή πρωθυπουργού κυρίου Παπανδρέου, η εκκρεμείς συμπεριφορά για παραίτηση του από την εξουσία αποδεικνύει την ανεπάρκεια και την ανικανότητα του να κυβερνήσει το καράβι της χώρας.
Η αυξανόμενη καθημερινά αμφισβήτησή του στο εσωτερικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κόμμα και κυβέρνηση, καθώς και η διογκούμενη αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών βεβαιώνει ανάγλυφα του λόγου το αληθές για αλλαγή της κατάστασης άμεσα.

Όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι, ο λαός πρέπει να δώσει λύση στο αδιέξοδο για επανεκκίνηση της χώρας. Άλλες μεθοδεύσεις και ενέργειες είναι ανεδαφικές και αντιδημοκρατικές ερήμην των πολιτών.

Κατερίνη 16.06.2011

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Σχόλια

  1. Γεια σου Πρόεδρε λεβέντη συμφωνώ ο λαός πρέπει να δώσει λύση στο αδιέξοδο με εκλογές τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.