Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Συναντίληψη και συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας – τυροκομικών επιχειρήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος

-Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε με εκπροσώπους τυροκομικών επιχειρήσεων με τους οποίους συζήτησε και για την προώθηση των τυροκομικών προϊόντων της Θεσσαλίας στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά
«Βούλησή μας είναι αφ’ ενός να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις για να κάνουν τις επενδύσεις εκείνες ώστε να μην ρυπαίνουν και αφ’ ετέρου να είμαστε εξαιρετικά αυστηροί σ’ αυτούς που ρυπαίνουν και δεν συμμορφώνονται. Θεωρούμε το περιβάλλον προνομιακό πεδίο για συνεργασία προς όφελος του τόπου μας και της κοινωνίας».

Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των τυροκόμων όλης της Θεσσαλίας.
Ο κ. Κ. Αγοραστός αναγνώρισε τις δυσκολίες που περνούν αυτήν την περίοδο οι τυροκομικές επιχειρήσεις και γενικότερα οι επιχειρήσεις, επισήμανε όμως ότι «η λύση στην – υπαρκτή – οικονομική κρίση δεν μπορεί να προέλθει μέσα από την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά μέσα από την διάσωσή του, την προστασία του, την ανάδειξή του και την ενθάρρυνση καινοτομικών δράσεων που συνδυάζουν την προστασία του περιβάλλοντος με την αειφόρο οικονομική ανάπτυξη».
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των τυροκόμων συμφώνησαν ότι όλες οι επιχειρήσεις οφείλουν να αντιμετωπίζουν το περιβάλλον με φροντίδα και προσοχή.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν και θέματα που έχουν σχέση με την προώθηση των τυροκομικών προϊόντων της Θεσσαλίας στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η αιρετή Περιφέρεια σε συνεργασία με τα 4 Επιμελητήρια και τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.