Θα προλάβει να κάνει ανασχηματισμό;


Σε έξαλλη κατάσταση είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν τον Παπακωνσταντίνου να μιλά ενώπιον της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής για το μεσοπρόθεσμο…
Βουλευτής μας είπε ότι το κλειδί της τύχης της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ το κρατά ο Ευ. Βενιζέλος ο οποίος αν δεν δεχτεί να μετάσχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, τότε…
Ο Παπανδρέου πάντως δεν πρέπει να έλαβε το μήνυμα. Πράγμα που δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση…! Έτσι, πληροφορίες θέλουν να σπάει το Υπουργείο Οικονομικών σε δυο, ένα εκ των οποίων θα αναλάβει ποιος; Μα ο Γ. Παπακωνσταντίνου…!!!
Στο Μαξίμου κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο και γι αυτό το λόγο φέρεται να πείσμωσε ο Γ. Παπανδρέου και θα διατηρήσει ..
τον Παπακωνσταντίνου – πέραν του ότι ο Παπακωνσταντίνου δρούσε κατ’ εντολή του και φοβάται μήπως μαθευτε. Τα διαλυτικά σημάδια στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα η ψήφος εμπιστοσύνης να τους προκαλεί νέο πονοκέφαλο…
Στο παρασκήνιο πάντως κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται προνουντσιαμέντο βουλευτών, ή ομαδικές παραιτήσεις μετά την παραίτηση Φλωρίδη.
Ακούγεται επίσης ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να ζητήσουν με επιστολή τους εκλογές
Άλλες πληροφορίες, που διαψεύδει το Μαξίμου κάνουν λόγο για αναβολή του ανασχηματισμού και εσπευσμένη μετάβαση του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.
Για τον ανασχηματισμό βολιδοσκοπούνται διάφοροι, αλλά είτε βάζουν όρους, είτε αρνούνται
Χαμός δηλαδή

http://www.antinews.gr/2011/06/16/106847/

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.