Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

6ο Συνέδριο BookCrossing στη Λιβαδειά


Παρασκευή 17 Ιουνίου
21.00    Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις, μάλλον το ζεις το πρόγραμμα. Είμαστε στο art café Αστραδενή(Έρκυνας 5), την επίσημη ζώνη BookCrossing της Λιβαδειάς, και έχουμε πάρτυ! Χαιρόμαστε που ανταμώσαμε, γνωρίζουμε νέους φίλους και σκαλίζουμε τη συνεδριακή τσάντα. Στο μεταξύ τρέχουν κληρώσεις για δώρα και για να βρεις το μαναράκο σου (δες σχετικό λήμμα στο γλωσσάρι) και γίνονται απονομές από νικητές challenges. Τρώμε, πίνουμε. Αυτό μάλλον δεν χρειαζόταν να αναφερθεί…
Σάββατο 18 Ιουνίου
11.00    Αντηλιακό, καπέλο, άνετα παπούτσια και πάμε παρόχθια βόλτα στην Έρκυνα. Μας ξεναγεί η συγγραφέας Γιάννα Βαρουξή-Μπαδύλα στο παρόν και στο παρελθόν της πόλης και στο ταξίδι μας συντροφεύουν οι αφηγήσεις του Γιώργου Λάιου. Κατά τη διάρκεια της βόλτας θα γίνουν έξι στάσεις, μέσα στην πόλη και στην περιοχή της Κρύας και θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερώσετε βιβλία. Στο τέλος της διαδρομής ετοιμαστείτε για μυθικές αποκαλύψεις!!
13.30    (Προαιρετικά) Γεύμα στο εστιατόριο Καλλίγευστον (Βενιζέλου 19)
Τιμή ανά άτομο 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και το ποτό)     
                 
19.00    Ομιλία-Συζήτηση με θέμα το Μύθο μέσα από τη μυθολογία, το παραμύθι και το φανταστικό στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας. Ομιλητές οι: Βασιλική Νιαβή, Γιάννα Βαρουξή-Μπαδύλα, Γιώργος Ευγενικός, Κωνσταντίνος Μίσσιος και Γιάννης Πλιώτας. Η ομιλία διανθίζεται με κάτι που δεν μπορώ να σου πω τώρα, θα δεις!

Κυριακή 19 Ιουνίου
11-14.00 Αν έχεις δηλώσει συμμετοχή στο σεμινάριο του Γιώργου Ευγενικού με θέμα: 
«Βασικές αρχές της Αφηγηματικής Τέχνης. Στα μονοπάτια της μνημονικής» βρίσκεσαι στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας (Κάδμου 7 & Δαιδάλου)

11.00-… Πίνουμε καφέ στην περιοχή της Κρύας και για να ελαφρύνετε τον πόνο του αποχαιρετισμού που πλησιάζει, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Κάστρο, να κάνετε βόλτα στην έκθεση φωτογραφίας της MirrorFoto με θέμα «Ταξίδι βιβλίου» στο Ισόγειο του Νερόμυλου στην Κρύα ή να επισκεφθείτε το καλλιτεχνικό εργαστήριο του κ.Σπύρου Γουργιώτη (Στρ.Ιωάννου 40) που το ανοίγει ειδικά για μας! Επίσης λίγο πιο κάτω, στην οδό Στρ.Ιωάννου 24, θα είναι επισκέψιμο και το Μουσείο Παλαιών Επαγγελμάτων. Πάντως μη βιαστείς να φύγεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.